Author Topic: Bottom  (Read 1816 times)

Offline kerigan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3,535
  • blah...
Bottom
« on: 11 September, 2008., 23:05:23 CEST »


ŠLJAM - humoristična serija
(BOTTOM)

    * Epizoda:  1

Suživot nikad nije bio neugodniji! Dernek u podrumu, buka na vidiku i smrad u zraku... Zvijezde hit komedije The Young Ones Rik Mayall i Edrain Edmonson razvaljuju u obiteljskoj komediji nad komedijama. Atmosfera je možda domaća, ali nikako nije dosadna.
Rik Mayall je Richie - Richard Richard. On je ljigavo, jezivo, odurno muljatorski i slinavo simpatičan (što zapravo nije nimalo simpatično). Njegov je problem seks. Misli da je Kama sutra restoran. Seks je nešto što se događa drugima, a njemu ne daju čak ni da gleda.
Adrian Edmonson je Eddie Hitler (nije u vezi s Hitlerom - vjerojatno). Čovjek je to zbog kojega prelazite cestu da biste ga izbjegli. Eddie gušta u malim životnim radostima: kafiću, porno časopisima i mlaćenju Richieja daskom po glavi. Novac je njegova glavna preokupacija. Kada ga nema, to mu je velika briga. No dug od 11.645,66 funti zadnja mu je rupa na svirali - jer duguje Richieju.
Harajući jadnim stanom u prljavom dijelu Londona, podriguju, proklinju, jednako se probijajući kroz krizu i dosadu uništavanjem. Svaka ih epizoda smješta u ludu urnebesnu komediju, farsu i zlostavljanje. Istinski divlji dečki komedije razbacuju se psovkama. Svaku prolaznu situaciju suprotstavljaju silini i naletu ekspresnoga vlaka.
Prikazat ćemo tri sezone po 6 epizoda.

    * Uloge:  Rik Mayall i Adrian Edmonson
    * Producent:  Ed Bye
    * Redatelj:  Bob Spiers
    * Produkcija:  BBC

"Bottom" (1991)

pocinje: Drugi program HTV, četvrtak, 11.09.2008., 00:00
:s :s :rofl: