Author Topic: Survivor XXVII: Blood vs Water  (Read 3337 times)

Offline neo

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9,546
  • Gender: Male
  • Knope we can!
Survivor XXVII: Blood vs Water
« on: 19 September, 2013., 04:52:16 CEST »


Survivor: Blood vs. Water is the upcoming twenty-seventh season of the American CBS competitive reality television series Survivor, which will premiere on Wednesday, September 18, 2013. The season will feature returning castaways and their family members competing against each other.It will be the third consecutive season, and the ninth season overall, to feature returning contestants. As with the previous two seasons, the season was filmed in the Philippines, but this time at Palaui Island, Cagayan.The tribe names are Galang and Tadhana, which mean respect and destiny in Filipino respectively.

A modified version of Redemption Island, a twist formerly seen in Survivor: Redemption Island and Survivor: South Pacific, was utilized after a three-season hiatus.In this season, remaining contestants may choose to switch places with their partner if their partner is on Redemption Island. The game began with a twist called Day Zero, in which each of the ten pairs was marooned in a separate location, spending the night together before congregating as a full cast the following morning and dividing into two tribes. Due to this twist, this season is one of two to last longer than 39 days, after Survivor: The Australian Outback which lasted 42.

My last day, I wear a metal uniform go around city killing criminals like robocop. Pow pow pow pow pow pow.

Offline neo

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9,546
  • Gender: Male
  • Knope we can!
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #1 on: 19 September, 2013., 05:03:48 CEST »
Mozda sto sam se kao i uvijek uzelio Survivora, al premijera mi stvarno nije losa bila. Znao sam za twistove ali nisam obracao paznju na cast puno tako da sam za neke veceras prvi put otkrio da se vracaju.

Sve je OK, ali ovaj redemption island...vec bljujem od njega. Ako su htjeli vracat neki stari twist bolje da su vratili potragu za idolima na udaljenom ostrvu kao u pocetnim sezonama....nego ovo.

Nisam ocekivao da ce veterani uzet prvi challenge, pogotovo nakon onako ocajno uradjenog prvog dijela. Vristao sam od smijeha kad su Kat i Colton krenuli da vriste jedno na drugo u brodicu jer Colton nije mogao dovoljno snazno da vesla :rofl: :rofl: :rofl: Prejako :D

Nemam nikakvih favorita, jedino mi se Brad (jel se zove Brad? :D) koji je odmah krenuo okupljat muskarce u plemenu relativesa ucinio malo preambicioznim i glupkastim. Iako taj plan zasad funkcionise.

Ocekivanja od ove sezone su mi na nuli....tako da je moguce da me iznenade i oduseve. Vidjecemo :D

My last day, I wear a metal uniform go around city killing criminals like robocop. Pow pow pow pow pow pow.

Offline davorp7

  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3,652
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #2 on: 20 September, 2013., 00:53:02 CEST »
Moram priznati da je i meni bila solidna premijera, ne nešto neviđeno (iako je twist novi  :rofl: ), ali s obzirom da nisam imao velika očekivanja nije bilo loše. Potencijalna prednost ovoga twista je velika kompliciranost do koje može dovesti to učestalog mijenjanja premoći saveza jer koliko sam shvatio sad imaju prvu trojku za Redemtion i valjda počinjemo s tim trobojem iduću epizodu gdje će ovi opet dobiti priliku zamijeniti se sa svojim parom, jer je bilo rečeno da oba plemena će dolaziti na troboj gdje će im to biti omogućeno. Ako to budu koristili za par epizode ćemo imati pomiješana plemena s krnjim savezima pa bi moglo postati dosta konfuzno :E

Povratnici su odigrali preloš izazov, mislim onaj brodić je išao u svim smjerovima, valjda su im samo valovi odbacili do obale  :lol:  a ovi kako se su počeli svađati, jao što se Colton promijenio  :facepalm:  a da ne pričam o Gervisu koji nije mogao plivati pa ga je jadni Aras teglio, ko Costa Concordia je bila situacija  :lol: s time da nitko drugi mu nije došao pomoći, a ovako one žene nisu niti zaranjale dolje... na kraju puzzle-žene povratnice ubile u pojam, a ona Kat je tako naporna da ne znam što ju nisu šutirali van... mislim Candice bi ju pojela za ručak  :kava:


Za sada su mi Candice i mužić dobri i dobro je da se nisu zamijenili, to mi je baš previše. Kao došli igrati Survivor pa ne može žena ići u izazov... tako je, kako je  :kava:  Aras i brat su mi isto solidni... onaj od Laure neke muž sportaš mi je nerazuman, njegovi govori su mi nejasni  :rofl:  Colton nije bio klasično iritantan što je pozitivno, čak mu je zaručnik ok  :kava:  A ovo okupljanjem muških i općenito po spolu mi je uvijek glupo, mislim ta taktika je ok za prvo ili prva dva izbacivanja, ali sve dulje od toga može biti kontraproduktivna, ne možeš siliti koheziju plemena na spolnoj osnovi  :facepalm:  uglavnom, gleda se pa ćemo vidjeti kako će se ovaj twist pokazati... još kad i skriveni idoli krenu i sve zapetljancije s njima očekujem da ćemo bilješke voditi  :lol:

Offline Mikey

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6,164
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #3 on: 20 September, 2013., 20:56:42 CEST »
Evo i meni bila premijera, rekao bih čak i super.. valjda zato što sam očekivao da će mi biti dosadna :D


Stvarno je ok ekipa zasad. Čak mi se više novi sviđaju nego povratnici :lol:


Navijam za Arasa (naravno, always & forever, još iz Exile Islanda ga obožavam!) i njegov brat mi je cool! To su mi glavni favoriti za sada.


A i Monica mi je draga (iako njezin muž ne toliko), a i Caleb se čini normalan naspram Coltona.. :top:


Haydena nisam volio ni u BB-u, Gervase je prejadan.. nije se baš promijenio od Bornea. žao mi bilo Marisse, ona mi je cool.


Rupert i žena su mi naporni bili.. Candice odmah izbačena.. ZAKON! :lol: I još se muž nije htio mijenjati hahahaha


Da, stvarno fora da će se stalno moći mijenjati.. samo me strah da se nitko neće htjeti mijenjati, pa će im taj dio twista propast haha


Al dobar početak :top:
MY FAVORITES
The Challenge: Laurel, Cara Maria, Cohutta, Aneesa

Offline antar

  • We're both money-grubbing, sex-starved women who are ofttimes mistaken for transvestites
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,388
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #4 on: 24 September, 2013., 19:24:20 CEST »
Aras :D
Candice's husband  :D




Ostali su zakurac.




Offline Chmarin

  • #CarpeDAYUM
  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 18,271
  • Gender: Male
    • Trakt.tv page
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #5 on: 26 September, 2013., 15:20:05 CEST »
Spoiler
Toliko strategije oko HII-a "ovaj će ga dat Rachel", "al za kog ćemo onda mi glasovat", "a šta ako se Tyson zamjeni s Rachel" blablabla i onda dobijemo još jedan blah tribal sa nevidljivom ženskom osobom koja leti van :zubo:

Al dobro, prerano je u sezoni, mada sam se ja nadao da će John bit glup, nać Idol, dat ga Rachel i onda bit izglasan :rofl: Imao sam maaaali tračak nade da producenti bacaju onaj trik kao s Amandom u Fans vs Favorites gdje nisu pokazali da je Idol pronađen :D Al jebga :D

I da, sviđa mi se što sad u strategiju izglasavanja ulazi i to da želiš oslabit drugo pleme ako se zamjene sa svojim parom na Redemptionu :D Čak mi prvi put Redemption Island ima smisla :D

E da, i Rupert - whodathunkit :vidiga: :zubo:
 

Offline davorp7

  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3,652
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #6 on: 26 September, 2013., 15:28:59 CEST »
S27 E02 - odmah je počelo kao iz bajke, ode naporan Rupert  :s :s  idealno... Candice je ubila izazov, imam osjećaj da bi mogla daleko dogurati, a niti ova nećakinja Gervisa nije loša. I naravno John dobio hint o idolu. Nije mi jasno kako su ovi mislili da bi on ovoj dao idol da ju spasi?  :confused:  ono žešća paranoja i kaj bi onda? njih dvoje protiv cijelog plemen?  :confused:  bilo bi to romantično da mu žena nije na otoku  :lol:  uglavnom, malo su žene žešće zabrijale i mislim da su mu napravile uslugu, sad će ih samo izbacivati jednu po jednu - taman su još dvije epizode mirni.  :kava:


Žao mi je da favoriti nisu otišli na pleme samo jer bi Colton totalno ekspodirao. Nakon tri dan je bio u fazi implozije pa je jednu Kat napao... dobro je Aras rekao da je običan bully. Neće ga trpiti još dugo ako ovako nastavi, a očito da njegova promjena je divna i krasna kad si 10 minuta pred kamerama dnevno  :facepalm:  btw, po noći oko vatrice su se Tyson i Aras grlili? prvo sam mislio da je neka žena u igri, a kad ono Tyson... što to imamo novi par, ženica neće biti sretna  :rofl:   :E


EDIT: Marine prestigao si me  :zubo:  slažem se s tobom da sada prvi put Redemtion ima smisla, čak bi se usudio reći da ovaj koncept funkcionira za sada dosta dobro.  :kava:

Offline neo

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9,546
  • Gender: Male
  • Knope we can!
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #7 on: 26 September, 2013., 15:43:58 CEST »
Quote
Žao mi je da favoriti nisu otišli na pleme samo jer bi Colton totalno ekspodirao

Ja sam potajno navijao da odu jer bi to bilo zabavno za gledat :rofl: Kad je rekao I don't sit around and win challenges, I send tribes to tribal council (tak nesto :rofl:)

Mada po previewsima izgleda da nas erupcija svakako ceka narednu epizodu.

My last day, I wear a metal uniform go around city killing criminals like robocop. Pow pow pow pow pow pow.

Offline Mikey

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6,164
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #8 on: 29 September, 2013., 14:46:27 CEST »
Super je sezona počela :top:


Rekli ste zapravo sve što bih i ja rekao, tako da se neću ponavljati.. ali zasad cool! :top:
MY FAVORITES
The Challenge: Laurel, Cara Maria, Cohutta, Aneesa

Offline davorp7

  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3,652
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #9 on: 03 October, 2013., 15:42:06 CEST »
Komentar na S27 E03


Dobra epizoda koje je do odlične dijelilo izbacivanje Brada. Ajmo redom, prvo na RI drama s Coltonom. Napokon je otišao, nadao sam se da će otići na opakiji način, ali barem nam nije živce više kidao i ovo je bilo dovoljno. Zbilja ne znam kako ga ovaj njegov trpi, on mi se čini kao sasvim ok lik, ali Colton je razmažen totalno.  :kava:  Još je i prošli put odustao po Jeffu - simulirao ozljedu  :confused:   Candice je isto luda, trebala je nekome drugome dati clue, mislim dva zaredom je previše, trebala je pokušati uspostaviti veze s još nekime za budućnost, ali ona samo vidi svojeg mužića. Pa eto joj ga u blizini sada  :zubo: 


IC - ove žene su prenesposobne, moraju majku stariju 30 godina gurnut i ne mogu, (ako je iz poštovanja, onda bolje da se nisu prijavile), a znaju da će biti iduće na redu. Ona Siera (ili kako se već zove) glasa i kaže da se nada da će on (bilo tko) otići "jer joj je konkurencija". Njoj je i onaj panj na kojem sjedi konkurencija jer bi prije njemu dao milijun dolara nego njoj, očajna je ženska i ne mogu je vidjeti, baš me nervira  :flop:


Brad fenomenalno primijeti kako John ima nekoga tko razbija na RI-u i da je to prevelika prijetnja.  :eek:  Bio sam uvjeren da to pleme nije sljedba (kult) ovaca. Izbace Johna, pritom naravno da svatko ima svojeg para na kojeg računa, a k tome imaju dvije žene koje su najslabije osobe u igri kad su se već tri izazova pokazale potpuno nesposobne. Nadam se da će idućih 5 epizoda biti na izbacivanju. Užasni su, Brad je koma, a ovce iza njega još gore. Taman kad su Brada htjeli izbaciti pomislio sam da su malo inteligentniji, ali prevelika očekivanja imam očito. Baš mi je bilo ok pleme do ove epizode, sad moram za ove druge navijati  :facepalm:

Offline Chmarin

  • #CarpeDAYUM
  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 18,271
  • Gender: Male
    • Trakt.tv page
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #10 on: 03 October, 2013., 18:55:52 CEST »
Ja isto previše očekujem od tih ljudi :lol: Jebo ih nesposobne, ja ne razumijem taj strah da se napiše nečije ime. Meni je Colpepper veća prijetnja od Johna. :confused:

Da sam ja Hayden ili tkogod na tom plemenu, odvučeš Johna, kažeš mu - Colpepper te oće izbacit. Mi ćemo te spasit i riješit se njega ako ovog časa daš clueove za HII i odemo ga svi nać zajedno da neutraliziramo tu prijetnju i sačuvamo ga za merge. Ak to ne napraviš, letiš van.

I zdravo doviđenja. Nema više o čem raspravljat. :ne zna:

Coltona neću ni komentirat. :facepalm:
 

Offline davorp7

  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3,652
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #11 on: 03 October, 2013., 20:03:38 CEST »
Meni je Colpepper veća prijetnja od Johna. :confused:

Da sam ja Hayden ili tkogod na tom plemenu, odvučeš Johna, kažeš mu - Colpepper te oće izbacit. Mi ćemo te spasit i riješit se njega ako ovog časa daš clueove za HII i odemo ga svi nać zajedno da neutraliziramo tu prijetnju i sačuvamo ga za merge. Ak to ne napraviš, letiš van.
Baš to, umjesto da iskoriste tako suludu ideju Brada tako rano oni mu se još poklone. Trebali su raditi na jačanju plemena jer očito da su prejadni, a ako i idu izbacivati nekog muškog onda su trebali Brada baciti. Kao da su i John i Candice neki ultra dobri strateški igrači  :rofl:  Brad upravlja njima poput lutaka, već vidim Boston Rob taktike da će početi koristiti... ma ovce svi odreda... btw, al će ovoj crnoj biti zabavno uz Candice i Johna noćima  :lol:

Offline neo

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9,546
  • Gender: Male
  • Knope we can!
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #12 on: 03 October, 2013., 22:06:11 CEST »
Is it just me ili je Probst bas izgledao bijesno sto ovaj napusta igru? :zubo:

Inace, tako sam se nadao da ce Brad izletit, al eto, nismo te srece.
A i John s 2 cluea ne moze pronac HII a prije ga bez ikakvih clueova nalazili. Neposoban :zubo:

My last day, I wear a metal uniform go around city killing criminals like robocop. Pow pow pow pow pow pow.

Offline Chmarin

  • #CarpeDAYUM
  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 18,271
  • Gender: Male
    • Trakt.tv page
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #13 on: 03 October, 2013., 22:13:39 CEST »
Is it just me ili je Probst bas izgledao bijesno sto ovaj napusta igru? :zubo:


Očito je popizdio jer su vjerojatno imali backup igrače kojima je oduzeto mjesto na showu zbog njega - pa kad odustaneš nakon 6 dana jer ti ne odgovaraju ljudi, ja bi vjerojatno još gore reagirao da sam na njegovom mjestu :lol:
 

Offline davorp7

  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3,652
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #14 on: 03 October, 2013., 22:40:30 CEST »
A i John s 2 cluea ne moze pronac HII a prije ga bez ikakvih clueova nalazili. Neposoban :zubo:
Dobio sam dojam da ga ovaj nije niti tražio, ono kao Candice će osvojiti još par komada pa čemu se truditi prerano, uostalom on i strategija mi i nisu neki prijatelji  :rofl:


Pa što nije Probs jednom rekao da on nikada ne bi znao nekoga tko je odustao? Valjda su ga producenti smekšali  :msn_P:

Offline neo

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9,546
  • Gender: Male
  • Knope we can!
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #15 on: 03 October, 2013., 23:20:55 CEST »
A ocito su ocekivali da ce radit dramu, al ovaj ih je zajebao :zubo: Uostalom, koliko god nenormalan bio, nije glup, vjerovatno je predosjetio da ce pocet radit sranja koja je radio prvu seoznu i zbog kojih su a svi zamrzili pa je odlucio da na vrijeme odustane :zubo:

My last day, I wear a metal uniform go around city killing criminals like robocop. Pow pow pow pow pow pow.

Offline antar

  • We're both money-grubbing, sex-starved women who are ofttimes mistaken for transvestites
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,388
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #16 on: 08 October, 2013., 11:22:19 CEST »
Ja isto previše očekujem od tih ljudi :lol: Jebo ih nesposobne, ja ne razumijem taj strah da se napiše nečije ime. Meni je Colpepper veća prijetnja od Johna. :confused:

Da sam ja Hayden ili tkogod na tom plemenu, odvučeš Johna, kažeš mu - Colpepper te oće izbacit. Mi ćemo te spasit i riješit se njega ako ovog časa daš clueove za HII i odemo ga svi nać zajedno da neutraliziramo tu prijetnju i sačuvamo ga za merge. Ak to ne napraviš, letiš van.

I zdravo doviđenja. Nema više o čem raspravljat. :ne zna:

Coltona neću ni komentirat. :facepalm:


+1




Offline Mikey

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6,164
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #17 on: 10 October, 2013., 11:30:45 CEST »
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



MY FAVORITES
The Challenge: Laurel, Cara Maria, Cohutta, Aneesa

Offline neo

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9,546
  • Gender: Male
  • Knope we can!
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #18 on: 10 October, 2013., 12:25:34 CEST »
Yup ova sezona je odlicna zasada :rofl:

Sto je najjace, Redemtpion island koji smo svi prezirali donosi ubjedljivo najvise drame :rofl:

I onaj revote na kraju :rofl:  :top: :top: :top:

My last day, I wear a metal uniform go around city killing criminals like robocop. Pow pow pow pow pow pow.

Offline Chmarin

  • #CarpeDAYUM
  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 18,271
  • Gender: Male
    • Trakt.tv page
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #19 on: 10 October, 2013., 16:58:17 CEST »
Jebemti ZAŠTO sam na twitteru morao pročitat "Shocking tribal council" :rofl: Mislim da bi mi vilica bila na podu da nisam ovo očekivao :lol: :lol: :s

Vidi ti Coltonovog BFa :D Well played, Sir.  :Sir:

EDIT: Zaboravih reć - ovo mi je bilo u rangu onog Malcolmovog poteza prošle sezone kad su ona trojica mušketira ostala sama :rofl: Pa je Reynold osvojio imunitet, Malcolm je imao HII i onda lijepo izvadio i drugi i dao ga Eddieju i onda svim obznanio za koga će glasat :lol:

Iako ne bi svako pleme imalo muda napravit ovo :D Čudi me da su i nakon izjednačenja ostali uz svoju odluku :D :top:
 

Offline davorp7

  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3,652
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #20 on: 10 October, 2013., 17:09:42 CEST »
Kakva Odlična epizoda  :eek: :s :lol: :s :s  a očekivao sam tako lošu sezonu uz Redmtion i sve, a na kraju je ovo pun pogodak... drago mi je da sam pogriješio  :zubo:  Jedino što bi volio da vidimo jedan cijeli intro, baš volim Survivor intro  :cerek:


Prvo RI i Candice koja pokazaje ruku pomirenja Bradu  :lol: jel to ona njemu viknula da je dijete? Hm, baš zanimljivo s obzirom na njenu reakciju  :rofl:  Iako su izdominirali izazovom golubčići nije im plan s idolom uspio jer je Monika bacila pomoć oko idola u vatru, samo da sad to ne postane učestalo  :(


IC - što bi bilo da su imali Johna da slagalicu prihvati za tim, a ne onu stave onu Cieru OPET  :s :facepalm: :rofl:  S time da je Brad i njegova igra bili na granici da na Russel-side odu. Previše je forsirao sukobe i twistove i jednostavno pokušavao izbacivati svoj savez, a doslovce su na početku igre. Odigrao je taktički jako glupo, zato je i odletio na RI. Očekujem da idući dvoboj bude eksplozivan  :E  iako nekako Candice će tu teško se izboriti protiv dva muška, jedino ako neki mentalni izazov ne bude. Zapravo do sada su dobro izbalansirani ti izazovi na RI, nema nekog prefizičkog.


Ovaj Coltonov dragi (moram mu naučiti ime  :facepalm: ) je pokazao da ima hrabrosti, a ostatak ekipe i dalje u (polu)ovce modu, ali ajde napredovali su svjetlosnim godinama u odnosu na prošlu epizodu.  :zubo:  Jao, samo da vidim Monicu i facu kad vidi da joj je muž izletio  :lol: zapravo bi bilo dobro da i drugo pleme ode na vijeće da i njihovu dinamiku vidimo, ali s obzirom da su dvije fizički najjače karike izbacili zadnje epizode bojim se da ovi all-starsi mogu jedino sami sebe pobijediti  :zubo: 


Btw, sad nitko više u igri nema niti jedan clue oko idola jel? Jedino je Brad do sada znao uz Johna prva dva i to kroz maglu... još kad i idoli krenu igrat ulogu, bit će to suludo  :zvrko:

Offline Chmarin

  • #CarpeDAYUM
  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 18,271
  • Gender: Male
    • Trakt.tv page
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #21 on: 10 October, 2013., 17:19:02 CEST »
Mene zanima kome će Colpepper dat clue za HII ako pobijedi na redemptionu :rofl:
 

Offline Mikey

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6,164
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #22 on: 10 October, 2013., 17:21:36 CEST »
Ja isto hoću cijeli intro!! Ove sezone još niti jednom nisu pustili!! Mrzim to!!


MY FAVORITES
The Challenge: Laurel, Cara Maria, Cohutta, Aneesa

Offline davorp7

  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3,652
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #23 on: 10 October, 2013., 17:31:55 CEST »
Mene zanima kome će Colpepper dat clue za HII ako pobijedi na redemptionu :rofl:
Jao, sto mogućnosti... ja bi ovoj nesposobnoj Cieri da se pokuša spasiti još jednu epizodu i tako izbaci nekog drugog, ali mislim da bi se utopila pokušavajući ga naći  :kava:  ili Aras/bratu da ih usosi... ali opet mogu ga baciti u vatru, ne znam... zašto jednostavno netko ne uzme i ne pronađe i baci u vatru idol kao dokaz svojeg povjerenja ili još bolje pronađe, izradi lažni i spali lažni idol  :zubo:


Ako je vjerovati netu, ovo bi mogao biti intro, izgleda vjerodostojno  :D

Offline davorp7

  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3,652
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #24 on: 17 October, 2013., 14:37:03 CEST »
Komentar na E05 - solidna epizoda, naravno da prošlu je teško nadmašiti  :zubo:  ode Candice, to nisam očekivao nekako sam mislio, kad sam vidio izazov, da ima najveće šanse... baš me zanima kako se ovi slažu zajedno, a vjerojatno dobro s obzirom da su se i prije dobro slagali, bilo bi zanimljivo vidjeti da je John ispao  :rofl: 


Monika me toliko iritira, sva mi je nekako umjetna.... imam baš dojam da živi u neko uber skupoj vili, obavila jedno desetak plastičnih operacija, muž joj je faca pa ništa ne radi i tako (pun sam predrasuda)  :rofl:  i većina žena u tom plemenu počela navijati za Brada odjednom, dobro da nisu skočile u arenu koliko su se uživile  :facepalm:


Napokon da smo i to pleme vidjeli na vijeću, nekako je cijela epizoda vodila k tome... a najveća je ironija da se prvih četiri vijeća Ciera provlačila, ubijala ju je stara u izazovima i onda na prvom vijeću baš ona odleti  :lol:


I da, scene kad ovoj nokti otpadaju su bile divne, čista romantika  :kava:

Offline Chmarin

  • #CarpeDAYUM
  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 18,271
  • Gender: Male
    • Trakt.tv page
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #25 on: 17 October, 2013., 15:30:12 CEST »
Htjedoh samo reć -
Spoiler
onoj Kat bi lupio šamar :facepalm: Ono navijanje za Colpeppera na redemptionu, ugh. :rigo:
 

Offline antar

  • We're both money-grubbing, sex-starved women who are ofttimes mistaken for transvestites
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,388
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #26 on: 17 October, 2013., 17:46:51 CEST »

Ako je vjerovati netu, ovo bi mogao biti intro, izgleda vjerodostojno  :D



Kad će više emitirat ga? Nerviraju me s time

Offline davorp7

  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3,652
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #27 on: 26 October, 2013., 16:56:45 CEST »
S27 E06 - solidna epizoda, Brad odletio s Redemptiona  :eek: :zubo:  al ta Monika kad je krenula prema njemu, ne mogu je gledati koliko mi je umjetna ženska, baš nekako meh  :rofl:  Aras je dobro prošao jer Laura M. uopće nije histerizirala zbog izbacivanja  :zubo:


Sa spaljivanjem traga za idol su već postali naporni, taj dio će morati nekako mijenjati... i onda zamena plemena i to tragično  :lol: :rofl:  Vitas + žene nemaju šanse, zaista nevjerojatno da su skoro pobijedile, ali ono je zbilja bilo jadno.... očito su mislile da prvo trebaju sva vrata odvezati i onda samo jednu izvući sa slagalicom, kako god loše i ne sjećam se kad je netko baš tako pogriješio.... zapravo ta zamjena plemena mi baš i nije drag twist u Survivoru, bolje mi je kad im ponude da prijeđu u drugo pleme  :E


Zbilja mi je misterij kako je Rupertova žena ostala još u igri  :facepalm:  i na kraju svega Kat odleti  :lol:  Monika igra dobru igru socijalno, očito ju svi vole, baš tjera vodu na svoj mlin. Da je Kat sposobnija mogla je svoju situaciju okrenuti protiv Monike  :kava:  Tina s kćeri tamo sjedi i nitko ju ne smatra prijetnjom, valjda očekuju da će njih dvije lako izbaciti po putu  :zubo:

Offline Mikey

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6,164
  • Gender: Male
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #28 on: 26 October, 2013., 18:06:12 CEST »
Meni je Tina sve bolja i bolja.. nešto se ne sjećam da sam navijao za nju u Australiji (tad sam bio 100% za Colbyja), ali sad mi se sviđa.. :top:


Drago mi je da je Vytas ostao.. nadam se da će i Aras nekako preživjeti i da je sve ono u Next Time On.. navlakuša.


Kat je tako glupa, jadna.. ajme.. :zubo:
MY FAVORITES
The Challenge: Laurel, Cara Maria, Cohutta, Aneesa

Offline Chmarin

  • #CarpeDAYUM
  • Coadmin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 18,271
  • Gender: Male
    • Trakt.tv page
Re: Survivor XXVII: Blood vs Water
« Reply #29 on: 31 October, 2013., 01:54:57 CET »
Spoiler
Jaoooo pa kako Laura B. može biti tako glupa :lol: :lol: :lol: :facepalm:

Onog trenutka kad je to izjavila, znao sam da Vytas neće izletit :lol: Plus što je odvojeno vremena za njeno "odrasla sam na farmi, samozatajna sam blablablalbla..." A onda kad je još izjavila - "I'll get some respect and the women will look up to me more." :facepalm: :facepalm: :lol: :W

Al ne volim kad Probst krene ljudima stavit misli u glavu. Kao "Eto Vytas, čini mi se da je večeras ima dva scenarija - ili ti ideš ili ćeš uspjet nagovorit žene da se riješe nekog od svojih, a kako se meni čini, govorite svi o Lauri B. jer se oglasila nakon challengea." :confused: Takva navodeća pitanja samo natjeraju ostale ljude na razmišljanje i da potencijalno promjene odluku. Don't like it. :kava:

CBS - #BLINDSIDE? Možda hashtag NOT? :zubo:

Ona Kat/Hayden melodrama :zzz: Baš je onak bilo preočito da je ona htjela da se zamjene, a on nije htio :lol: Ali eto, bili su fini pa su se pravili da se previše vole i zaključili da je najbolje da Kat ostane na redemptionu. Toliko o dubini i budućnosti njihove veze :rofl:

Fascinantno mi je kako je već pola sezone prošlo poprilično zanimljivo, bez da je ijedan HII bio u igri :D