Author Topic: Spider-Man 3 Actress Commits Suicide (Lucy Gordon)  (Read 1770 times)

Offline kerigan

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3,535
 • blah...
Spider-Man 3 Actress Commits Suicide (Lucy Gordon)
« on: 22 May, 2009., 11:55:29 CEST »
MLADA britanska glumica Lucy Gordon, javnosti poznata po ulozi novinarke Jennifer Dugan u filmu "Spiderman 3", svega dva dana prije svog 29. rođendana se objesila u svom stanu u Parizu. Vijest o smrti mlade glumice i bivše manekenke danas je dospjela do britanskih medija, a njeni sunarodnjaci su u šoku. Tijelo je jučer ujutro otkrio njen dečko koji je pozvao parišku policiju.

"Prizor je bio stravičan. Mlada žena si je u groznim okolnostima oduzela život. Nema sumnje da je riječ o samoubojstvu", rekao je jedan od policajaca koji su pronašli tijelo. Što je na samoubojstvo navelo mladu djevojku, čija je karijera bila u usponu, zasad nikome nije poznato.

Britanska policija danas je ispitala dečka stradale glumice. Iako su iz policije još ranije kazali da se radi o samoubojstvu i da nema sumnje u nasilnu smrt, događaj je i dalje pod istragom. Istražitelji su, naime, dobili dojavu da se Lucy Gordon u utorak navečer posvađala sa svojim neimenovanim dečkom. Navodno su legli u krevet, a on je ujutro shvatio da se Lucy objesila, te je istrčao na ulicu i zatražio pomoć. Dečko je policiji također ispričao kako je Lucy bila jako pogođena jer joj se blizak prijatelj nedavno ubio u Londonu. Više detalja o uzrocima njene smrti trebalo bi biti poznato nakon obdukcije, ali puno veće pitanje je što je mladu i uspješnu glumicu natjeralo na samoubojstvo.

Posljednji blockbuster kojeg je Gordon snimila bio je biografski film o pokojnom francuskom pjevaču Sergeu Gainsbourgu, u kojem je glumila pjevačicu Jane Birkin i koji je bio prikazan na filmskom festivalu u Cannesu. Osim u "Spidermanu 3", glumila je i u filmovima kao što su "Frost", "Parfem", "Serial", "Serendipity" te "The Four Feathers".

Sam Raimi, proslavljeni redatelj koji je s Lucy radio na "Spider Manu 3", vijest o smrti mlade glumice čuo je u Cannesu gdje predstavlja svoj najnoviji uradak. "O Bože, ne mogu vjerovati. Kakva tragedija. Mora da je njenoj obitelji sad užasno", kratko je Raimi prokomentirao tragičnu smrt 29-godišnje glumice.

I.M./J.C.
Foto: AFP

Quote
British actress Lucy Gordon, who appeared in "Spider-Man 3," was found dead in her Paris apartment after apparently committing suicide, French police said Thursday. She was 28. An autopsy has been ordered to determine the cause of death, though it appeared to be a suicide, said an official with the Paris police headquarters. Gordon, who would have turned 29 on Friday, appeared in a dozen films, including as reporter Jennifer Dugan in "Spider-Man 3." She portrays British singer and actress Jane Birkin in an upcoming biopic about Serge Gainsbourg. Gordon's father said the death was a "complete shock."

Offline Chmarin

 • #CarpeDAYUM
 • Coadmin
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 18,271
 • Gender: Male
  • Trakt.tv page
Re: Spider-Man 3 Actress Commits Suicide (Lucy Gordon)
« Reply #1 on: 22 May, 2009., 16:35:58 CEST »
Ne znam tko je to :misli:

Al svejedno - RIP  :(